Adománygyűjtés állatoknak

 

Adománygyűjtés állatoknak

Kedves Diákunk!

Közeledik a tél, amely nagy megpróbáltatást jelent a gazdátlan állatoknak. A hideg, a nélkülözés különösen megviseli testüket, meggyötört lelküket. Idén is megszervezzük adománygyűjtésünket, akárcsak a tavalyi tanévben.
Olyan állatvédő, -mentő alapítványt, szervezetet, egyesületet szeretnénk támogatni, ahol elesett, védtelen, beteg, bántalmazott, kidobott, gazdátlan, netán árván maradt állatok ellátásával, gondozásával foglalkoznak. Ők legalább annyira kiszolgáltatottak társadalmunkban, mint a nehéz sorsú emberek, de ezt Ön is tapasztalja.

A következő adományokra számítunk:

A már nem használatos vastag kabátokat, paplanokat, törölközőket, ágyneműket, takarókat, fekhelyeket, hordozókat, lábosokat, fazekakat, kutyák, cicák számára használható műanyag, fém tányérokat, játékokat várnánk. Szívesen fogadnánk használt pórázokat, nyakörveket, hámokat, szájkosarakat, állatruhákat is. Természetesen ezek a tárgyak lehetnek kopottak, erősen elhasználtak, ez nem jelent akadályt. Ne dobja a kukába e holmikat, higgye el, lehet még hasznát venni! Nagyon örülnénk száraz eledelnek, konzerveknek, jutalomfalatoknak, papírtörlőnek, tisztítószereknek is, de bármi egyebet szeretettel és nagy örömmel fogadunk! Pénzbeli adományt nem kérünk, de egy tábla csoki áráért vásárolt ajándék is nagy segítséget jelent.

A gyűjtést november 11-én kezdjük és 29-én zárjuk. Ezt követően juttatjuk el az adományokat az állatvédőknek. Az összegyűlt holmikat elszállításig az iskolában fogjuk tárolni. Kérem, hogy a 315. irodában Csepe Krisztinát, ha őt nem találja, akkor a 316. irodában Sinka Andreát, Murányi Andreát keresse.

Előre is köszönjük a támogatottak nevében, ha a legcsekélyebb mértékben is hozzájárul szerény kis életük jobbá tételéhez! Számítunk Önre!