LipDub forgatás

 

 

A december 17-én is bejöttek az iskolába a tanárok is és a diákok is! A tanárok tanítani akartak, a diákok pedig tanulni! Csak aztán . . . másképpen alakult a nap!  Az iskola minden szegletében furcsa alakok tűntek fel… Most már nyilvánvaló volt, hogy valamire készülnek a META-s diákok! Na, de mire?

A tanárok reggel 8 órakor elindultak az óráikra. A termekbe érve próbáltak órát tartani – ahogy máskor is szokták ezt tenni.  Volt olyan osztály, ahol ez majdnem sikerült! . . . De csak majdnem! Mert aztán végül . . . mégsem sikerült.

Az épületben mindenhol vidám, jókedvű diákokat lehetett látni, akik egyáltalán nem akartak azon a napon tanulni! A tanárok nem tudtak úrrá lenni a kialakult helyzeten, De az az igazság, hogy nem is nagyon akartak! Sőt, mintha nekik is tetszett volna így, ilyen színesen, vidáman, bohókásan a suli!

Azután a lufik kikerültek a teremből és az adott pillanatban (több is volt ilyen a nap során!) szálltak és csak szálltak. Ettől még sokkal jobb lett a hangulatunk!  Akármerre mentünk is az épületben: tanakodás, megbeszélés, vidámság, jókedv volt a jellemző.

Jó volt így is látni a diákokat, tanárokat!

lipdub10

lipdub9

lipdub8

lipdub7

lipdub6

lipdub5

lipdub4

lipdub3

lipdub2

lipdub1